Feronerie

Feronerie MACO

Design inovator, functionare sigura si de lunga durata. Cercetarile au aratat ca in prezent consumatorii pun tot mai mult accent pe design si siguranta. Maco adauga la fereastra dumneavoastra un design modern al feroneriei si multe caracteristici suplimentare.

Calitatea si functionalitatea stau ambele pe primul loc pe lista de cerinte a fiecarui producator de ferestre. O asamblare rapida a feroneriei economiseste timp si bani, Maco Multi - Matic permite montajul manual, semi-automat sau automatizare totala fara forta umana.

Sistemul de feronerie Maco Multi - Matic este echipat standard cu mecanism de deblocare-ridicare al canatului, foarfeca cu aerisire partiala, balamale cu rezistenta la 120 Kg. Rola de inchidere I.S. antiefractie este o tehnica avansata care poate fii folosita cu placute de inchidere standard sau antiefractie I.S.
Feronerie cu simpla si dubla deschidere pentru ferestre din PVC si lemn: ferestrele echipate cu feroneria Maco Multi-Trend functioneaza usor. Pot fi echipate suplimentar si ulterior. Evitati stocarea inutila a unui alt sistem de feronerie.

Multi-Trend inseamna un sistem de feronerie cu putine piese speciale, care permite fabricarea unor forme atipice. Adica, un singur sistem de feronerie usor de manevrat si cu un design placut,ce asigura functionalitate perfecta.

Maco Invis - Datorita faptului ca ramane la vedere doar manerul, intregul sistem este armonizat si devine mai elegant, dotat cu un sistem de feronerie ascuns. Cerceveaua este in armonie cu tocul si confera intregului sistem un aspect placut.
Broaste inteligente pentru usi antiefractie. Avantaje: posibilitatea de zavorare in 7 puncte (maximum) in diverse variante antiefractie.
 • functionare fara zgomot
 • constructie standard cu limba cu parghie


 • Maco Protect este o gama completa de broaste cu inchidere multipunct pentru usi de intrare principale sau secundare. Zavorarea efectiva se realizeaza cu: role antiefractie /bolturi de otel /carlige, combinatii intre role antiefractie, bolturi si carlige de zavorare.

  Versiuni Maco Protect:
 • broaste actionate cu cheia (Z-TS)
 • broaste actionate cu manerul (G-TS)
 • broaste actionate cu manerul si functie schimbator (W-TS)
 • broaste pentru usi de balcon (B-TV)
 • O fereastra mare aduce multa lumina in casa sau in birou. Dar fura si mult spatiu din camera. Solutia inovatoare Maco Rail - Systems ofera o manevrabilitate sporita cu un design ergonomic. Feroneria Maco Rail - Systems pentru ferestre si usi osciloculisante sunt disponibile in trei variante : SKB-S cu actionare manuala, SKB-SE cu autopozitionare si SKB-Z cu actionare fortata.

  Acum, aerisirea camerei e mai mult decat la indemana. Solutia Maco Rail - Systems face ca toate functiile de glisare, rabatare si de inchidere sa fie actionate simplu, de catre manerul central. Versiunile multiple oferite de acest sistem inovator ofera o securitate sporita disponibile in culorile : alb, maro, argintiu, bronz.

  Usile culisante cu ridicare echipate cu feroneria HS sunt garantate la deschidere si inchidere sigura. Sunt confortabile au un design modern, deschiderea este controlata de manerul central. Feroneria Rail - Systems HS inseamna tehnica precisa marca Maco, integrata intr-o feronerie de calitate.
  Feroneria pentru obloane Maco Rustico este creat special echiparii corecte a obloanelor:
 • calitate care depaseste cerintele tehnice actuale;
 • protectie tripla a suprafetei;
 • neaderenta la apa, murdarie, mortar.


 • Sunt balamale si balamale. Dar numai cele de calitate fac oblonul sa nu fie simtit mai mult decat ca pe un obiect binevenit in jurul nostru. Suportii de otel si consolele stabile (inguste, pentru spatii reduse) fac din Maco Rustico o solutie perfecta.

  Oferim solutii de echipare pentru obloane cu unul sau mai multe canaturi. Toate elementele pentru manevrare sunt la indemana si functioneaza foarte usor. Feroneria Maco pentru obloane sunt fiabile si functioneaza corect vreme indelungata.
  Macotronic este mai mult decat feronerie. E un sistem de inchidere electronica, cu ajutorul caruia supravegherea ferestrei se poate face prin conectare la centrale de supraveghere sau alarma/cu cablu sau telecomanda. Macotronic se poate monta si ulterior, pe toate sistemele de ferestre.

  Piesele de inchidere si contactul cu cablu fac posibila supravegherea intregului sistem. Piese disponibile pentru sisteme de alarma, controlul incalzirii. Macotronic ofera un potential mare de reducere a consumului de energie.

  Macotronic poate fi dotat cu senzori. Cablul e complet mascat. Senzorii sunt pusi la lucru, sa detecteze intemperiile (ploaia, vantul, zapada) sau pot fi programati sa execute modele individuale de aerisire. Livrarea include programarea standard.